Lad et professionelt parkeringsfirma administrere dine parkeringspladser

27 december 2020 Astrid Pedersen

Er du og dine beboere, kunder eller medarbejdere generet af uvedkommende parkering på de til ejendommen hørende parkeringspladser? Så kan du få hjælp til parkeringskontrol og øvrig parkeringsservice hos et professionelt parkeringsfirma.

Hvad kan et parkeringsfirma tilbyde mig?

Et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark er leveringsdygtigt i de solide og fleksible parkeringsløsninger som er skræddersyede efter kundernes behov og præferencer. UnoPark ved hvor stor forskel der kan være på parkeringspladser og bestræber sig således på at lægge sig så meget efter kundens ønsker som det er muligt.

Med udgangspunkt i parkeringspladsernes størrelse, type og beskaffenhed vil UnoPark fremstille et tilbud særligt målrettet dig og din ejendom. Du får selvfølgelig fuld medbestemmelse over indholdet af aftalen. Og en aftale om parkeringsservice hos UnoPark er altid indrettet således at den kan ændres undervejs.

Mange forskellige former for parkeringsservice hos UnoPark

UnoPark vil altid kunne tilbyde løsninger i alle størrelsesordener – og du vil selv kunne vælge de elementer som skal indgå i netop din parkerings aftale.

Du kan for eksempel vælge om dine parkeringspladser skal udstyres med parkerings automater hvor kunderne selv kan købe en parkeringstilladelse, eller om denne skal udstedes elektronisk via den smarte UnoPark app. Med en sådan app har du altid adgang til administration af dine parkeringspladser, og kan for eksempel selv udstede, forlænge eller annullere parkeringstilladelser, såvel de permanente af slagsen som gæste licenserne. Det er nemt, brugervenligt og fleksibelt.

UnoPark tilbyder også professionel parkeringskontrol med uddannede parkeringsvagter som kan rundere dine parkeringspladser og har gyldig hjemmel til udstedelse af bøde forlæg. Dette giver især mening hvis dine parkeringspladser er så store at du ikke selv har mulighed for at varetage den daglige drift. Og UnoPark hjælper også gerne med opsætning af videoovervågning eller afspærring hvis dette er nødvendigt.

Du kan læse mere om UnoPark og kontakte parkeringsfirmaet direkte via hjemmesiden UnoPark.dk

Flere Nyheder