Få professionel og tryg parkeringskontrol

31 januar 2021 Tina Høy

Søger I parkeringskontrol? Måske er I en boligforening, der oplever, at for mange ikke-beboere parkerer ved jeres boliger, eller I er et erhverv, der vil sørge for, at der er pladser til kunder og medarbejdere.

I kan få en fleksibel og tryg parkeringskontrol med UnoPark.  

UnoPark kan sørge for, at I både får digitale og fysiske p-tilladelser, så brugere har mulighed for begge dele. I betaler ikke for standergæstekort, skilte osv., og I kan nemt ændre jeres aftale. Aftalen har I i øvrigt stor indflydelse på, og den er gratis. De sørger for alle etablerings- og driftsomkostninger (dog ikke nummerpladegenkendelse).

I kan ringe til UnoPark for at høre nærmere og få rådgivning; der er fx en utraditionel løsning med kamera. De er danskejede og sikrer et digitalt system, der har minimal administration. Kunderne har selvfølgelig mulighed for at downloade en app. Med UnoPark er det nemmere at eje parkeringsarealer, da I ikke skal bekymre jer om, hvordan parkeringspladserne og flowet fungerer til hverdag. 

 

Bedre flow i parkeringen

Når I bruger UnoPark som parkeringskontrol, signalerer I også professionalisme og tryghed – at I ikke ønsker hensynsløs eller uvedkommende parkering. Der kommer også et bedre flow i parkeringen, og det bliver nemmere for beboere, kunder eller medarbejdere at finde en parkeringsplads, da det med parkeringskontrol ikke er oplagt at lade bilen stå i dagevis. 

UnoPark giver også mulighed for, at du kan give brugerne fysiske parkeringstilladelser, som nogle synes er nemmest og mest fleksibelt. De kalder sig “dit personlige selskab”, og derfor har du en fast kontaktperson, når du henvender dig. De blev etableret i 2012 og samarbejder i øvrigt med EasyPark, ParkMan og ParkOne og dækker hele landet. 

Erfaring med mange typer erhverv og boligselskaber

De samarbejder allerede med små erhversdrivende, boligselskaber, andels- og ejerforeninger, store virksomhedsdomiciler, indkøbscentre og parkeringskældre samt privatpersoner. Du kan læse mere om UnoPark på https://unopark.dk/.

Flere Nyheder