Det skal du vide, før du ansætter et malerfirma

20 november 2020 Maya Hindsberg

Det kan forekomme, at du har brug for at lave forbedringer i dit hjem, dit sommerhus eller måske på kontoret. Det er selvfølgelig muligt at gøre selv, hvis man har tiden og evnerne til det, men ofte er det en bedre løsning at få en professionel til at udføre arbejdet, da mange ikke helt forstår omfanget og evnerne, som det faktisk kræver, at male f.eks. facader. 

Hvordan finder du en erfaren professionel? 

Den nemmeste måde er nok at lave en internet søgning. Leder du efter en maler på Frederiksberg kan det jo f.eks. tænkes, at du kommer ind på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ eller en anden lignende side, der har professionelle malere til rådighed. På deres websted kan du tjekke, om de rent faktisk er professionelle, du kan se deres tidligere arbejde og sandsynligvis få referencer og anmeldelser af deres service. Det er især en god ide at tjekke deres anmeldelser. Det giver dig en god ide om, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser og om de f.eks. tager overpris, eller udfører et dårligt arbejde, er langsomme, dårlige til kommunikation mm.

Er du ikke glad for at bruge internettet, kan du få referencer fra dine venner og familie, de har måske erfaringer med nogle, som du så kan hyre.

Hvad kan et malerfirma gøre for dig?

Hvis du står og planlægger at skulle til at male, så er det her, hvad du kan forvente

1. Dit maler firma vil sandsynligvis forberede din overflade, inden du skal have malet. Det betyder blandt andet en let slibning, og at skrabe løs maling af. Det er typisk mindre udbedringer, da det er dit ansvar, at huset er klar til at blive malet

2. De vil fjerne elektriske plader, lys, døre mm. for at kunne male ordenligt.

3. Nogle malere har ikke noget imod at flytte på møbler for at få bedre adgang til det, der skal males, andre gør det ikke, så tal med din maler på forhånd. 

Flere Nyheder