Gulvslibning og dets delelementer

06 November 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

En gulvslibning er faktisk mere omfangsrig, end man lige går og tror, hvis man vil være sikker på, at resultat falder ud til ens tilfredshed helt perfekt.

Når en tjans som gulvslibning skal eksekveres, så er der ikke to opgaver, der er ens, og derfor er prisen – og udførelsen af delopgaverne – svære at fastlægge på forhånd over telefonen eller via mail-korrespondance.

Det ved et firma som https://gkservice.dk/

Derfor skriver de også, at man skal vægre sig mod firmaer, der kan sige en fast pris per kvadratmeter på forhånd, da man som et godt gulvslibningsfirma skal besigtige opgaven først, før man kan sige, hvad det eventuelt kommer til at koste – og hvad der ellers skal laves ved opgaven.

Det ville være unfair for kunden, hvis man ender med at sige en lav pris, hvis det ender med at blive højere i virkeligheden.

Ligeledes er det svært at kunne forestille sig på forhånd som gulvslibningsfirma, inklusiv ovennævnte, hvad der ellers skal foretages ved det ønskede område, der skal slibes ned, om det så er gulve, trapper eller paneler af træ uden at have set det først.

Måske er der tale om sådan et ramponeret tilfælde af et gulv, at det skal høvles ned, før man kan foretage en gulvslibning. Og denne kan så også foretages ad forskellige omgange med forskellige finhed af nedslibning.

Og så er der også snakken om, hvordan man skal efterbehandle et netop nedslebet gulv, for der er også forskellige muligheder at vælge, der blandt andet afhænger af gulvtypen og det ønskede slutresultat, hvor du blandt andet kan vælge lud- lak- eller oliebehandling.

Desuden skal du også udstyres med nogle gode fifs til, hvordan og hvornår du kan begynde at benytte dit gulv og på den bedste måde, så det kan holde i lang tid efterfølgende.

Her kan de professionelle fagfolk ofte hjælpe dig med nogle råd til, hvordan du bedst vedligeholder dit gulv efter en gulvslibning.

More articles