Find den rette parfume til hverdagsbrug

12 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din nye parfume kunne bæres i det daglige? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken parfume er den bedste til daglig brug?

Når du står for at skulle vælge en parfume som du kan bruge til daglig – for eksempel når du er på kontoret – bør du vælge en type parfume som egner sig hertil. Vi har nok alle sammen prøvet at stå i en bus eller sidde ved siden af en person med en meget tung parfume. Dette kan lynhurtigt gå hen og blive kvalmt, idet denne type parfume ikke er lavet til at bruge om dagen.

En typisk aften parfume vil være beregnet til at dominere og forføre på eksempelvis en tætpakket natklub hvor den er i konkurrence med mange andre dufte. Derfor vil du ikke blive populær på jobbet hvis dine kolleger hver eneste dag skal tilbringe mange timer i selskab med din tunge og krydrede parfume – heller ikke selv om du selv synes den er meget rar. Og så skal du samtidig huske på at du selv vænner dig til parfumen i en grad så du mister fornemmelsen for hvor dominerende den i virkeligheden er.

Du bør i stedet gå efter en let og luftig parfume med friske noter af blomster eller citrus. En parfume som skal bruges i dagtimerne vil typisk være designet til at kunne bæres i flere timer uden at blive kvalm.

Den kendte og populære parfume producent Clean er kendt for sine volatile dufte som vækker mindelser om regn på en varm sommerdag og nyvaskede lagener som hænger til tørre i solen – eller den blide duft af sæbe som omgiver dig netop som du kommer ud af brusebadet. Denne type parfume vil virke behagelig og alt andet end ubehagelig på dine kolleger og arbejdskammerater. Og du vil således sagtens kunne bruge den hver dag.

Find din nye hverdags parfume på sephora.dk

More articles