Billig levering af små og store forsendelser med GLS

17 September 2018 Astrid Pedersen

editorial

Sender du regelmæssigt varer til destinationen indenfor eller uden for landets grænser, er det oplagt, at du finder de billigste priser på forsendelse i Danmark. Der er absolut ingen grund til at betale for meget for forsendelse, uanset om du fortrinsvis sender enkelte pakker, paller eller hele containere – eller om du blot i ny og næ har brug for kurer service til at bringe et fortroligt dokument hurtigt frem til modtageren.

Til gengæld er det ikke sikkert, at du kan afse den tid, det er nødvendigt for at undersøge leverings priserne hos samtlige leverandører på markedet, hver gang du skal oprette en ny forsendelse. Derfor er det heldigt, at du kan se og sammenligne priser fra alle de største aktører inden for forsendelse, for eksempel TNT, Post Nord, DHL, GLS, DAO og FedEx online på den danske pris sammenlignings portal pakke.dk.

Find den billigste GLS forsendelse på pakke.dk

Når du vælger GLS som din leverandør af service ydelser i forbindelse med forsendelse, kan du være sikker på en professionel behandling og håndtering af dine pakker. GLS har igennem flere årtier været blandt de foretrukne fragtfirmaer, såvel i Danmark som i resten af verden. Med GLS kan du sende pakker direkte til modtagerens adresse, eller til en af de mange GLS Pakkeshops, som findes rundt omkring i landet. Og på pakke.dk kan du finde de billigste GLS priser på forsendelse ved hjælp af pris sammenlignings modulet, som sammenligner priser fra de forskellige operatører og præsenterer dig for den mest optimale løsning. Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste forsendelsens mål, vægt, destination og type, samt hvor mange enheder, der er i den samlede forsendelse. Så finder pakke.dk frem til billige GLS forsendelser, som du kan vælge imellem. Samtidig kan du på pakke.dk bestille din GLS forsendelse og trykke pakkelabels ud. Læs mere på https://www.pakke.dk/gls 

More articles