3 gode råd til at vælge det rette trægulv

29 januar 2021 Silje Hansen

Hvis du kigger efter en løsning for gulv til dit hjem, kan vi måske i denne artikel gøre dig klogere på, hvordan du finder det rette gulv til din smag og stil. Først og fremmest er der flere forskellige gulvtyper at vælge imellem. Der er både vinylgulve, epoxygulve, betongulve og laminatgulve. Den mest populære gulvtype er dog trægulve. Det har været danskernes foretrukne gulvtype gennem de sidste mange år. 

Trægulve giver personlighed, varme og sjæl til hjemmet, som de andre gulvtyper ikke kan give på samme måde. Trægulve er også unikke, da du får noget reel natur ind i din boligindretning. 

3 tips til at vælge det rette trægulv til din bolig

Når du skal vælge et trægulv til din bolig, er det vigtigt at undersøge markedet. Der er i dag mange forskellige muligheder at vælge imellem, da der er sket en stor udvikling af trægulve gennem de seneste år. 

Først og fremmest skal du tage stilling til om du ønsker at få lagt klikgulve eller træbrædder i din bolig. Fordelen ved at vælge træbrædder er, at det er en løsning der holder i mange år frem. Når der kommer ridser og mærker i trægulvet ved hverdagsbrug, kan du bare få slebet trægulvet, så det igen ser ud som var det nyt og fint. 

Fordelen ved at vælge klikgulve er, at det er en prisbillig løsning sammenlignet med træbrædder. Du får dermed samme udstråling samtidig med, at det er let og billigt at udskifte klikgulvet, hvis der opstår en skade. 

Den næste du skal tage stilling til er, hvilken træsort du ønsker at beklæde dit hjem med. Her kan du vælge mellem mørke og lyse træsorter, hvorfor der bør være noget for enhver smag. 

Bliv klogere på hvilket trægulv du skal vælge

Er du stadig i tvivl om, hvilket trægulv du skal vælge, kan du læse mere om dine muligheder her hos https://husblog.dk/guide-saadan-finder-du-det-rigtige-traegulv-til-hjemmet/.

Flere Nyheder