Udnyt pladsen ud til krogene på en iPhone 8 skærm

27 november 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man kigger på sådan en iPhone 8 skærm, så består den jo af sin fysisk enhed, som man kan udskifte, lægge et beskyttende lag hen over, have den og hele telefonen i et etui; men det er også den den, der er sammenkoblet med elektronikken og den del, som vi interagerer med, når telefonen er tændt.

Og når man for første gang får sådan en telefon og tænder den og kigger på skærmen, så har man fra fabrikken valgt, hvad det er for nogle indstillinger, som den skærm skal være sat til, når man bruger den.

Men det er ikke sikkert, at det lever op til de forventninger, som man selv har til, hvordan man agter at bruge skærmen og har behov for.

Dette kan man heldigvis og ændre og rette til og vælge, at ens ændringer skal være faste; og bare rolig, hvis man kommer til at fortryde det, så kan man altid sætte det hele tilbage til fabriksindstillinger.

image

Få sat den iPhone 8 skærm, som du lyster det

Som det første kan det jo dreje sig om, at du gerne vil have mere eller mindre lys på den, og det kan man heldigvis hurtigt ændre til; og så kan man tilpasse det efter, hvor meget lys der ellers er omkring en.

Man kan få plads til flere apps på den samme skærm, eller man kan føje dem til mapper, så man ikke skal hen at bladre flere sider igennem for at finde den app på forsiden, som man har brug for.

Når man så er inde i en app eller på nettet, så kan det være, at skriften er for lille eller stor: Dette kan man også ændre til, så det er nemmere at læse, hvis man har svært ved at læse, eller man kan komprimere indholdet, så man får et bedre overblik.

Flere Nyheder