Toyota Yaris Cross – en hybrid med hestekræfter

10 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at skåne miljø og klima i forbindelse med transport? Så bør du vælge en hybrid bil som for eksempel Toyota Yaris Cross.

Hvorfor skal jeg købe en Toyota Yaris Cross?

Hvis du ønsker at køre med på den grønne bølge, og gerne gøre det med stil, skal du vælge en elbil eller en hybrid bil. Har du samtidig brug for en bil ed lidt ekstra kræfter er Toyota Yaris Cross det sikre valg.

Toyota kan med Toyota Yaris Cross præsentere en flot designet super hybrid med fantastiske køre egenskaber og state of the art udstyr. Samtidig har Toyota Yaris Cross et hidtil uhørt lavt brændstof forbrug, og kører over 23 kilometer på literen.

Når du vælger en Toyota Yaris Cross vil over halvdelen af din tid bag rattet foregå uden forbrug af benzin motoren. Du får altså den ægte elbil oplevelse når du i din Toyota Yaris Cross glider lydløst gennem gaderne i byen – og den fulde trækkraft når din Toyota Yaris Cross skal på motorvej eller kører i bakket terræn.

Hvor kan jeg finde den nye Toyota Yaris Cross?

Hos Frimann Biler A/S, som er en bil forhandler med op til flere afdelinger på Lolland og Falster, kan du allerede nu bestille din foretrukne Toyota Yaris Cross model. Frimann Biler A/S’ Toyota afdeling har til huse i Nykøbing Falster, og her kan du altså både se og prøvekøre den nye Toyota Yaris Cross.

Du kan roligt glæde dig til fornemmelsen af den kraftige motor, og glæden ved at køre en nærmest CO2 neutral bil. Og de dygtige medarbejdere hos Frimann Biler A/S står selvfølgelig klar til at rådgive og vejlede dig omkring anskaffelse og finansiering af din nye Toyota Yaris Cross.

Du kan læse mere om Toyota Yaris Cross, og kontakte Frimann Biler A/S direkte via hjemmesiden frimannbiler.dk

More articles