Toyota, brugte biler – find dem på online bilportal

07 May 2020 Astrid Pedersen

Når familiens bilpark skal udskiftes eller suppleres med et nyt medlem, kan det godt betale sig at købe brugt frem for nyt. Nye biler er meget dyre i anskaffelse her til lands, hvor skatter og afgifter sender nyprisen på selv standard modellerne på himmelflugt. Derfor er det en god idé i stedet at gå efter en brugt bil i høj kvalitet. Og så kan det godt betale sig at vælge en bil som godt kan tåle at have et par år på bagsmækken.

Hvad er fordelen ved at vælge en brugt Toyota?

Langt de fleste af os kender de berømte Toyota biler fra de danske veje. Toyota har været på markedet for biler i Danmark gennem de seneste snart 60 år, og med stigende popularitet.

I 80’erne og 90’erne var de populære modeller Toyota Corolla og Toyota Carina, som løb af med sejren over mest solgte biler i Danmark år efter år. Disse biler satte nye standarder for familiebiler rundt omkring i landet, og denne model er stadig meget populær på grund af sit klassiske design. I dag er det den lille vakse edderkop Toyota Aygo og den noget større familiebil Toyota Avensis som render med populariteten når det handler om nye biler.

På FDMs auto indeks, som på årsbasis opgør danskernes tilfredshed med deres biler, ligger Toyota på en tryg fjerdeplads kun overgået af luksus bilmærkerne Mercedes Benz, Audi og BMW. Toyota holder en høj kvalitet, både når det gælder materialer, køre egenskaber og avanceret elektronisk udstyr – for det sidste punkts vedkommende er Toyota faktisk utroligt langt fremme i skoene. Og derfor kan du roligt købe en brugt Toyota uden af frygte at gå bag om dansen når det handler om moderne teknologi.

Du kan finde den bedste pris på Toyota i de mange forhandler annoncer på bilportalen Biltorvet.dk

More articles