Tidløst smykkedesign

06 May 2020 Marie Pedersen
Tidløst smykkedesign

Ole Lynggaard Copenhagen er et kendt og populært mærke inden for smykker. Tidløse og klassiske designs går igen, og mange af smykkerne er inspireret af naturen. Der er fokus på både helhed og detalje. Man har ikke været bange for at blande sølv og guld, hvilket er med til at gøre smykkerne unikke.

Ole Lynggaard Copenhagen blev grundlagt i 1957 og har siden fremstillet smykker, som folk har kunnet nyde i generationer. Et af de klassiske designs, slangen, så dagens lys tilbage i 1969. Inspirationen fik Ole Lynggaard år tidligere, da han besøgte det Egyptiske Museum i Cairo. Hos Ole Lynggaard Copenhagen finder du smykker i både guld, sølv, hvidguld og rosaguld. Alle smykker er af høj kvalitet. De fleste af guldsmykkerne er fremstillet i 18 karat guld. Smykker med farven hvidguld er blevet legeret med palladium og sølv, der frembringer en hvid nuance. Ole Lynggaard Copenhagen bruger både oxideret sølv og ikke-overfladebehandlet sølv.

Én af de ikoniske serier fra Ole Lynggaard Copenhagen er Lotus serien. Inspirationen kommer naturligvis fra Lotusblomsten, og alle ædelstenene brugt i kollektionen er valgt omhyggeligt fra alle verdens hjørner. Alle smykkerne i serien kan bæres hver for sig, men kan også kombineres på kryds og tværs, hvilket skaber et spændende spil og et spændende udtryk.

Ole Lynggaard Copenhagen er i dag en familieejet virksomhed. Ole Lynggaards datter, Charlotte Lynggaard, overtog firmaet i 1992. Hun er – ligesom sin far – designer og guldsmed. Hun er i dag kreativ direktør i firmaet, der i 2008 blev udnævnt som leverandør til det Danske Kongehus. Ole Lynggaard er et eksklusivt mærke, der har et moderne udtryk, samtidig med at de er sofistikerede og feminine. Der findes smykker fra Ole Lynggaard til enhver lejlighed. De mange forskellige farver og sammensætningen af materialer giver dig frihed til at eksperimentere og skabe dit helt eget look.

Se et udvalg af Ole Lynggaard Copenhagens sortiment her https://caratdiamanter.dk/maerker/ole-lynggaard-copenhagen-smykker.

More articles