Terrassebrædder – Høj kvalitet til gode priser

26 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Terrassebrædder – Solide, stærke, naturlige 

Vores hjem, er fundamentet for vore liv. Derfor er det vigtigt at være selektive, når vi udvælger de materialer vi ønsker at bygge videre på. De er nødt til at være robuste, holdbare, elegante og slidstærke, for at kunne støtte os ordentligt igennem årene. Derfor er de træsorter vi fører specielt udvalgte, til at kunne modstå generel brug, samt vind- og vejrforhold.

Vi mener ikke at man skal gå på kompromis med pris og kvalitet. Derfor er vores materialer fremstillet af høj kaliber og videresælges til en rimelig og konkurrencedygtig pris. På den måde får du et resultat som du vil værdsætte langt ud i fremtiden, uden at gå på kompromis med dig selv eller dit budget.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet og derfor fører vi kun varer til priser, som vi kan stå inde for og præsentere med professionel integritet.

Vores to primære hovedgrupper af terrassebrædder består af: 

• Trykimprægneret træ – Div. mål 

• Brunimprægneret træ – Div. mål 

Forbehandlingen af brædderne, er med til at gøre det endnu mere slidstærkt, end det velkendte naturmateriale er fra start. Det sikrer dig en lang levetid af materialerne, når du skal til at starte dit bygnings/renoveringsprojekt. Begge disse typer af brædder kommer i autentisk præget træ, som fremviser den naturlige skønhed og diversitet af dette. Disse 2 egenskaber er dét som har gjort denne type træ så populær, til opbygning af terrasser. Med fysisk styrke og visuel ynde, kombinerer dette nogle af de kvaliteter man vægter højest, ved tilbygning til sit hjem. Hvis du har nogen spørgsmål, til de forskellige sorter og mål vi fører, så er du mere end velkommen til at henvende dig, til nogle af vores erfarne og kyndige medarbejdere. Vi står klar til at hjælpe dig, hvert eneste skridt af vejen, så du kan træffe en beslutning baseret på netop dit behov. 

Vil du se flere bud på mål og typer af terrassebrædder? Så kan du med fordel se med her 

More articles