Skal du bevise dit værd som maler i Rødovre (igen)?

15 February 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Lad os sige, at du tidligere har været maler i Rødovre, eller du simpelthen er en person fra Rødovre, der tog til udlandet eller et andet sted i landet, og du så sjældent var “hjemme”.

Du mistede således taget med, hvordan stemningen og følingen med lokalsamfundet den var; du kendte ikke længere folk personligt, og forretninger er kommet og gået.

Hvis du skal retur til byen og etablere dig som maler, fordi du har fået hjemve og gerne vil give noget tilbage til byen, som du voksede op i, så skal man ikke forvente, at man bare bliver modtaget med åbne arme med det samme.

Selvom man ikke er langt ude på bøhlandet i Rødovre, så er der her stadig en synergieffekt og sammenhængskraft, som det kan være svært at etablere sig i, hvis man har forladt stedet og således har meldt sig ud.

Folk kan være stolte, misundelige eller mistroiske på dine vegne over, at du forlod stedet, men det kan være svært at komme retur.

Den her maler i Rødovre skal vise, at man godt må være her

Hvis du derimod, som vi også tidligere nævnte, havde en virksomhed som maler i Rødovre i nogle år, og du så prøvede et andet erhverv et andet sted i landet, eller du var maler et andet sted i landet eller verden, og du så kommer tilbage til Rødovre for at starte “forfra” igen, så er det ikke bare at forsætte, hvor man slap.

Der kan være kommet nye konkurrenter til som https://malerkanonen.dk/maler-roedovre/ , hvor du måske tidligere ikke havde stor konkurrence.

Så du skal nok omtænke din strategi for at være maler her, men igen handler det i lige så høj grad om, at du har forstand på at etablere dig i samfundet igen, selvom det kan føles som at starte helt fra bunden igen, selvom man har en forbindelse til samfundet i Rødovre.

More articles