Send din pakke til Tyskland – trygt og nemt

11 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du i den situation at du skal sende en pakke til Tyskland? Så bør du først og fremmest sikre dig at pakkens indhold må indføres i Tyskland.

Inden for EU gælder ingen særlige told regler – men der kan være materialer som er ulovlige i Tyskland selv om de er lovlige i Danmark. Det kan for eksempel dreje sig om fødevarer eller andre organiske eller spiselige produkter så som plante frø, kost tilskud eller natur medicin. Er du helt sikker på at din pakkes indhold er legitimt er det således bare om at få sendt den af sted så billigt som muligt.

Hvad koster det at sende en pakke til Tyskland?

Hvis du leder efter en billig måde hvorpå du nemt og hurtigt kan sende en pakke til en modtager i Tyskland kan du med fordel benytte pakke.dk.

Pakke.dk er en dansk forsendelses portal som muliggør såvel sammenligning af priser på forsendelse som bestilling og betaling af forsendelse og dertil hørende pakkelabel. Pakke.dk er kendt for sin lave fejl margin og høje niveau når det handler om kundeservice og ekspedition af pakker. Når du kan sende en pakke billigt til Tyskland via pakke.dk skyldes det at pakke.dk arbejder sammen med nogle af de største spillere på markedet for fragt og logistik, her under DHL, GLS, TNT, JetPak, DAO, FedEx og PostNord.

Når du vælger at sende din pakke til Tyskland via pakke.dk får du således mulighed for at vælge den forsendelses type hos den leverandør af forsendelses ydelser du ønsker. På den måde får du adgang til den billigste levering af pakke til Tyskland uden selv at skulle gennemtrawle samtlige firmaers hjemmesider for at finde det bedste tilbud. Og så vil du samtidig kunne bestille og betale dit pakkelabel samt eventuelt aftale tid til afhentning med fragtmand fra det pågældende firma via pakke.dk.

Find den aktuelle pakke til Tyskland pris hos pakke.dk

More articles