Sådan passer du godt på dine Pernille Corydon smykker

26 February 2021 Sara Mortensen

editorial

Hvis du ejer nogle fine smykker fra Pernille Corydon, så har du formentlig et ønske om, at de skal forblive fine. Der findes gode råd til, hvordan man skal passe på sine smykker, så de har en længere levetid. Læs med her og bliv klogere på, hvordan dine Pernille Corydon smykker, kan forblive så gode som nye.

Smykker kan være skrøbelige. De skal passes ekstra godt på, hvis man ønsker at beholde dem længe. Derfor er der en række ting, du med fordel kan gøre, hvis du ønsker at dine Pernille Corydon smykker skal have en lang levetid. 

I disse situationer bør du tage dine Pernille Corydon smykker af

Det første råd, er at du skal tage dine smykker af i visse situationer. Hvis du gerne vil have dine smykker længe, så skal du tage dem af i visse situationer, så de ikke bliver ødelagt. Både halskæder, øreringe og armbånd kan gå i stykker, hvis man ikke passer på dem. 

Tag dem af når du går i bad, dyrker sport, sover og gør rent. Når du gør rent, er det hårdt for eksempelvis armbånd og fingerringe, da det slider på dem at være i flere timers sæbevand. Derudover kan ingen smykker holde til ekstremt varme eller kulde. 

At tage smykker af, når man bader eller dyrker sport, handler om vand og sved. Smykker har ikke godt af, at blive udsat for nogle af de ting. Derudover så kan de blive revet over og blive ødelagt under sport, alt efter sportsgrenen.

Når du sover, så kan du nemt ligge forkert på en ørering, hvilket vil ødelægge den. Derudover har man altid frarådet at sove med en halskæde, da det kan være farligt. 

Rens dine smykker flere gange om måneden

Udover at du i visse situationer bør tage dine smykker af, så bør du også rense dine smykker flere gange om måneden. 

Vask eksempelvis hurtigt dine øreringe med en klud og lidt sæbe hver aften. Det vil holde dem skinnende og samtidig rengøre dem for snavs. Dine halskæder, fingerringe og armbånd kan du smide i en elektronisk smykkerenser en gang månedligt, så de ser ud som nye igen.

Følger du disse simple råd, så kan du forlænge levetiden på dine Pernille Corydon smykker markant! Derudover vil de altid se ud som nye, og det kan virkelig også noget! 

More articles