Sådan kan du få renoveret dit badeværelse

21 October 2021 Steffen Hansen

editorial

Har du længe gået og overvejet at få renoveret dit badeværelse? Så kan det være, at det er nu du skal i gang. Der er mange ting, som du kan få renoveret i dit badeværelse. Afhængigt af badeværelsets alder og tilstand, vil du kunne finde ting, der trænger til en kærlig hånd. Læs med i dette blogindlæg, hvor vi vil komme omkring tre ting, som du kan få renoveret ved dit badeværelse.

1. Dit bruseniche

Hvis du har en ældre bruseniche, så kan du få lagt nye klinker eller ny fugemasse på, så det kan komme til at se nyt ud igen. I en bruseniche kan der godt komme en del kalk og andre ting, der kan se temmelig grimt ud. Du kan også risikere, at der kommer svamp, hvis du ikke sørger for at få renset dine fliser en gang imellem. En bruseniche skal helst gerne være et rart sted for dig at være, når du skal i bad. Derfor kan du finde brusehoveder, der kan give dig et afslappende bad, med et godt og rimeligt vandtryk. 

2. Dit badekar

Hvis du er en heldig ejer af et badekar, så kan du også få renoveret badekar emaljen, uden du skal investere i et nyt badekar. Du kan nemlig bringe liv tilbage i dit badekar ved at få re-emaljeret badekarrets gamle emalje. På denne måde kan du fjerne rester af sæbe, kalk eller andet skidt, der har sat sig fast. Det er værd at overveje, fordi det kan spare dig en masse penge, fremfor du går ud og investerer i et helt nyt badekar. 

3. Dit toilet

Toiletter skal gerne have en god skylleevne, uden vandet løber langsomt eller ikke kan skylle ordentligt. Hvis dette er tilfældet, så skal du have en VVS-mand til at tjekke vandtrykket for dig. Det kan måske gøre, at du sparer penge på at få reguleret vandtrykket, fremfor at bestille et helt nyt toilet. Et nyt toilet kan godt blive aktuelt, hvis det er, at rørene er slidte og det kan føre til en potentielt vandskade.  

More articles