Sådan finder du de rette gardiner

06 October 2020 Maya Hindsberg

editorial

At skulle stå og flytte og indrette din lejlighed eller dit hus involverer mange indretningsbeslutninger. Hvilken sofa, hvilket bord, hvilket farvetema og stil og her er gardiner selvfølgelig også vigtige. De skal hænge i dit hjem i mange år og det er derfor vigtigt, at de passer til dit hjem. Problemet opstår, fordi der er så mange forskellige gardiner og det er ikke kun, hvilken farve de skal være, som du skal forholde dig til. Heldigvis er der firmaer som Gardinbussen som gerne hjælper med at vejlede dig.

Skræddersyede gardiner åbner for en verden af muligheder

Når du skal have gardiner, skal de helst gerne matche resten af indretningen og det kan være svært at få til at ske med gardiner, der er i IKEA eller jysk af den simple årsag, at de ikke nødvendigvis passer til alle vinduer, men også fordi de ikke altid tager hensyn til forskellige rums behov.

F.eks. skal gardiner til stuen gerne være lette og stadig lukke en smule lys ind uden at blokere det helt. Gardiner til soveværelset kan være mere tricky, fordi man på den ene side gerne vil have mørklægningsgardiner, som holder solen ude, men samtidig også gerne have, at der er et sæt gardiner som pynter og er flotte. 

Derfor er skræddersyede gardiner en god mulighed for at få de perfekte gardiner til hele din bolig, da du her kan sikre størrelse, farve, materiale osv. På den måde kan gardinerne også leve op til de forskellige rums behov samtidig med at de giver et strømlinet look i hele boligen.

Få tre tilbud

Der er heldigvis mange virksomheder der ude, som gerne vil hjælpe med at skabe de rigtige gardiner til dig. Derfor kan det give god mening for dig at få indhentet tre tilbud fra forskellige virksomheder, så du får en god ide om prisen.

More articles