Ren hygge med køjesenge og højsenge på børneværelset

08 November 2022 admin

editorial

Når man indretter et børneværelse, er det vigtigt at tænke på hvordan man kan optimere pladsen bedst muligt. Et godt trick er at bruge køjesenge eller højsenge, hvis der er begrænsede pladsmuligheder.

Vælg køjesenge når de små skal dele værelse

Køjesenge kan være en rigtig god løsning, hvis børnene er to eller flere. På den måde kan man spare en masse plads, og samtidig få et hyggeligt og personligt værelse. Denne løsning er især god, hvis børnene skal dele et værelse.

Hvis du vælger køjesenge, er det vigtigt, at du sørger for at vælge hver sin seng. Det vil give børnene en følelse af privatliv og sikrer, at de ikke bliver forstyrrede af hinanden om natten.

Vælg højsenge og maksimer gulvpladsen på børneværelset

Hvis pladsen er lidt begrænset, kan højsenge være en god løsning. Med en højseng får du nemlig et praktisk opbevaringsrum under sengen samtidig med, at der stadig er plads til at sove i den. Rummet under en højseng kan også bruges til at indrette et lille arbejdsværelse, hvor barnet kan hygge med lektier eller andre sysler.

Køjeseng

Børn sætter pris på at komme op i højden når de skal sove, og højsenge giver et roligere sovemiljø, da der er mindre støj fra gulvet. Det kan være en fordel hvis barnet har problemer med at falde i søvn på grund af støj fra naboer eller trafikken udenfor.

En højseng vil også give børnene en følelse af at have deres eget lille hule, hvor de kan gemme sig væk fra verdenen. Dette kan gøre det nemmere for dem at slappe af og falde i søvn.

Hvad skal jeg overveje når jeg vælger køjeseng eller højseng?

Der er et par ting, du skal overveje når du vælger hvilken type seng der passer bedst til denne lade. Det første er hvor højt barnet er, da høje børn kan have svært ved at komme op i en køjeseng.

Det andet du skal overveje er hvor højt der er til loftet på børneværelset. Klik ind og læs mere på www.littlehugs.dk.

More articles