Problemer med at finde den helt rigtige gave? Lad medarbejderne vælge firmagave

14 June 2022 Kamilla Sonne

editorial

Kender du det med, at man får en gave, men da man pakker den op, bliver man egentlig lidt skuffet? Det kan være, at det er noget, man slet ikke havde ønsket sig, eller som man ikke kan lide.

Det sker oftere, end man tror – ikke mindst når det gælder firmagaver. Her er der nemlig mange forskellige mennesker, der ofte får det samme. Og derfor er der med garanti nogen, som bliver skuffede eller som ikke kan bruge det, man har valgt.

Men hvordan kan man løse dette problem? Svaret er: Lad medarbejderne vælge firmagave. Når de vælger deres egen gave fra et stort udvalg, er de sikre på at få fingrene i netop det, som de har mest brug for eller lyst til.

Samtidig gør det, at du slipper for at bruge tid og energi på at udvælge eller sammensætte den perfekte firmagave.

firmajulegaver 2022, firmajulegaver, vælg selv firmajulegaver

Stort udvalg giver mange valgmuligheder

Fordelen ved at lade medarbejderne vælge firmagave er, at de kan vælge lige det, der falder i deres smag. Selvom man ofte kan komme langt med chokolade og rødvin, vil der altid være nogen, der ikke kan lide det eller ikke spiser det.

Det kan man imødekomme ved at lade medarbejderne vælge firmagave, sådan at ingen føler sig overset. Og heldigvis findes der så stort et udvalg, at der med garanti er noget for enhver smag.

Lad medarbejderne vælge firmagave og vær sikker på, at den falder i god jord. Det er med garanti noget, de vil sætte pris på og huske dig for!

Lad medarbejderne vælge firmagave – sådan

Når man lader medarbejderne vælge firmagave, fungerer det således, at de har et vist beløb, som virksomheden har betalt, at vælge for i det store udvalg.

Hvad de vælger, er naturligvis helt op til dem og deres egne præferencer.

lad medarbejderne vælge firmagave og slip for en masse besvær.

More articles