Pisk i høj kvalitet – find den online

11 February 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

BDSM – som er en forkortelse, som står for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme – dækker over et bredt spektrum af erotiske og seksuelle rollespil og mind games. Mange tror fejlagtigt, at hoved omdrejningspunktet i BDSM er at binde hinanden og give hinanden smæk for skillingen. Men faktisk er en stor del af BDSM det, der foregår rundt om selve akten – hele magtspillet og de polariserede roller, den underkastede og den dominerende, slaven eller tøsen over for sin herre eller Dominatrix. Rigtig BDSM foregår ikke udelukkende i soveværelset, men gennemsyrer hele hverdagen hos de implicerede, som et spil, der holder forholdet i balance. Mange par rapporterer om, hvorledes de har lært deres partner meget bedre at kende på et dybere plan, efter at de har optaget BDSm som en del af deres seksuelle praksis.

Pisken – en uundværlig del af BDSM akten

Når dét så er sagt, er smæk og afstraffelse selvfølgelig også en væsentlig del af selve akten. BDSM skal, når det udføres korrekt, helst gøre lidt ondt, og gerne svide på en sød måde. En god pisk kan være et fortræffeligt hjælpemiddel, når kroppen skal varmes op til den helt store omgang. Og er du trænet inden for BDSM ved du præcist hvordan du skal svinge din ridepisk eller din nihalede kat, således at din partner får den mest udsøgte smerte og pinsel ud af hvert enkelt strøg.

Der findes forskellige varianter af piske, som hver især egner sig til forskellige anvendelser. Du kender måske den klassiske ridepisk, som virkelig kan levere en fokuseret og koncentreret smerte. Og så er der de lækre trådpiske, som man kan bruge til at levere såvel lette strøg som læsterlige klø. Hos love-lingeri.dk finder du piske i alle afskygninger, til såvel begyndere som øvede ud i BDSM. Find den rette pisk til dine behov på love-lingeri.dk

More articles