Nem gæstemad? Hvad med kylling i karry?

15 January 2019 Emilie Jacobsen
image

editorial

Når du får gæster, er det ikke altid, at du har det helt store overskud til at bruge flere timer på at tilberede lækker mad til dem. Det behøver dog ikke at forhindre dig i, at du kan lave noget lækker mad alligevel. Der er nemlig mange retter, der er nemme at lave, og som alligevel smager godt. Et eksempel på det er for eksempel kylling i karry. Det tager cirka 30 minutter at tilberede, men giver alligevel en virkelig lækker og velsmagende ret. Du kan gøre den endnu mere lækker ved at servere den med gode ris, peanuts og måske nogle rosiner til. Det vil dine gæster helt sikkert også sætte pris på. 

Mangler du en god opskrift på kylling i karry, kan du for eksempel finde den hos online kogebogen dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for opskrifter, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den helt rette i forhold til den ret, som du gerne vil lave. Der vil derfor stort set ikke være den ret, som du ikke kan slå op hos dem. 

I deres opskrift tilbereder du retten med kyllingefiletter, der skal skæres i skiver og en lækker sovs tilberedt på karry og flødeost. For at give retten et lille ekstra kick er der også kommet æbler og løg i. 

Når du tilbereder en ret efter en opskrift, har du selvfølgelig altid ret til selv at improvisere. Derfor kan du altid tilføje flere grøntsager eller frugter, hvis du gerne vil give retten ekstra fylde. Det kan og for eksempel også være lækkert med henholdsvis overskårne cherrytomater, squash eller ananas, alt efter hvad du er til. 

Karry er et nemt krydderi at arbejde med. Du kan bruge det til at skabe både milde og stærke retter, hvilket gør, at du kan skrue op for styrken, alt efter hvad du godt kan lide. 

More articles