Med Broste Copenhagen glas har du altid noget smukt og eksklusivt at drikke af

30 June 2022 Kamilla Sonne

editorial

Når man skal dække et flot bord til gæster, så er der flere ting, man skal have tænkt over. Hvis anledningen er meget festlig, skal man have tænkt i både dug, stel og detaljer.

Og en ting, som er særligt vigtig for en borddækning, der er noget lidt ud over det sædvanlige, er glassene. De gør nemlig en stor forskel for det samlede udtryk på bordet.

Samtidig er de jo også en funktionel genstand, der bruges flere gange under middagen.

Derfor bør man ikke spare på flotte glas. Heldigvis findes der et stort udvalg af Broste Copenhagen glas, hvor du er sikker på at få meget for pengene.

Hvad enten du leder efter et vand-, et vin- eller måske et cognacglas, så kan du finde et godt bud hos Broste Copenhagen glas.

Broste Copenhagen glas

Stort udvalg af glas til middagsbordet

Et glas er nemlig ikke bare et glas. Broste Copenhagen glas er mundblæste, hvilket gør dem helt unikke og giver dem en særlig karakter.

Dertil findes der et stort udvalg af Broste Copenhagen glas, både hvad angår funktion og stil. Dermed kan du roligt begynde at samle på glassene, da det giver mulighed for at mixe og matche på middagsbordet.

Glassene fås til forskellige slags alkoholiske drikke, fx vin, whisky og cognac. Dertil finder du også et stort udvalg af klassiske vandglas, karafler og lignende.

Få meget for din penge med Broste Copenhagen glas

Der er mange gode grunde til at kigge nærmere på Broste Copenhagen glas, når du gerne vil have nye glas til bordet.

De er stadig relativt uopdagede, så du får en helt unik serie, der giver dit bord et særligt tvist. Derudover kan du finde frem til netop den serie af Broste Copenhagen glas, der passer bedst til din smag.

Klik her for at se hele udvalget med det samme og finde dine nye glas.

More articles