Maler i Rødovre om træbeskyttelse

12 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

At male med træbeskyttelse er ikke så let, som det umiddelbart lader til. Vi har talt med en maler i Rødovre, og vi har fået 4 gode råd, vi hermed giver videre til dig.

Hvis terrassen, skuret eller hegnet skal males med træbeskyttelse, bør du tænke dig godt om, Inden du går i gang. En række klassiske fejl ødelægger resultatet for mange, men hvis du forbereder dig godt – og læser denne artikel – kan du undgå dem.

For det første skal du huske at gøre træet rent, inden det males. Maler du direkte oven på støv, skidt og fugt, kan træbeskyttelsen ikke hæfte ordentligt, og så virker det ikke optimalt.

For det andet skal alger og andet belægning fjernes, inden du kaster dig over projektet. Det kan du gøre med algerens eller et lignende produkt, og så er du klar til næste skridt.

For det tredje skal du huske at måle træets fugtighed. Mål det med en fugtmåler, så du sikrer dig, at fugtigheds procenten ligger mellem 15 og 18%. Det er som regel tilfældet efter flere dage med tørt vejr.

For det fjerde skal du passe på ikke at male, når det blæser eller er for varmt. Blæsevejr er lig med støv, pollen og andet skidt, og det sætter sig i malingen.

Sidst men ikke mindst skal du huske at grunde træet, så træbeskyttelsen hæfter så godt som overhovedet muligt.

Få en maler til at hjælpe dig

Lyder det omstændeligt og uoverskueligt, kan du overveje at få en professionel maler til at klare arbejdet for dig. Det er ikke nær så dyrt, som du forestiller dig, men du sparer en stor mængde timer, og ikke mindst sikrer du dig et resultat, der er både er flot og holder i mange år.

Vælg en maler, her tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud. Så taber du ingen penge, for det er gratis at spørge.

More articles