Legetøj og tilbehør til børneværelset fra By ASTRUP

13 August 2020 Astrid Pedersen

By ASTRUP er en dansk producent af lækkert og innovativt legetøj og andre produkter til børn.

Legetøj fra By ASTRUP er kendetegnet ved sin tidløse elegance i den særlige nordiske design stil. Alle produkter fra By ASTRUP er lækre og skønne at røre ved, at lege med, og at se på. Derfor passer By ASTRUP produkter så fint ind i de moderne danske designer hjem, idet de i lige så høj grad er dekorative som lege venlige. Legetøj fra By ASTRUP er skabt og formgivet med børn i tankerne og med det enkle og smukke for øje.

Er du fan af høj kvalitet, og ønsker du ikke at gå på kompromis med dine standarder når du køber legetøj og børne møbler, kan du med fordel vælge at handle hos By ASTRUP.

Hvilke produkter finder jeg hos By ASTRUP?

By ASTRUP er leveringsdygtig i alt hvad der hører til i et moderne børne værelse. Det være sig alt fra legetøj og dekoration til miniature møbler og tilbehør til dukker – for eksempel dukkevogne, dukkekurve, dukketøj, og ikke mindst søde og inspirerende dukkehuse med dertil hørende møbler.

Alle produkter fra By ASTRUP er fremstillet i bæredygtige og solide materialer så som bøgetræ, hør, uld og økologisk bomuld. Dukketøj fra By ASTRUP er produceret i vaskbare materialer og er lige så smukt og lækkert som tilsvarende baby og børnetøj. Med legetøj og tilbehør til dukker fra By ASTRUP får dit barn en autentisk og inspirerende oplevelse af kvalitet.

Hvor kan jeg finde By ASTRUP produkter online?

Hvis du leder efter de smukke, søde og charmerende By ASTRUP produkter kan du med fordel tage et kig i den online shop på loukrudt.dk. Loukrudt er en velassorteret online butik med alt hvad du skal bruge til børneværelset – se hele det store udvalg på loukrudt.dk

More articles