Lækre koteletter i fad – nem og hurtigt hverdagsmad

07 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du går og leder efter inspiration til aftensmad, som er både lækker, billig og nem at lave – så skulle du prøve koteletter i fad. Med denne utroligt velsmagende ret kan du gøre såvel børn som voksne i familien glade og mætte for få penge, og med et minimalt tidsforbrug. Koteletter i fad er nemlig en ret, som kan fremstilles ved brug af relativt billige råvarer, som tilmed fås i ethvert supermarked. Du slipper for at skulle i flere butikker for at finde ingredienser til koteletter i fad. Og samtidig har du blot brug for ganske standard køkkenredskaber i forbindelse med selve fremstillingen.

Koteletter i fad – det lækre alternativ til take away

Vi ved alle, at det hurtigt kan komme til at knibe med tiden, når vi efter fyraften både skal hente børn og købe ind. Og når vi først er kommet hjem, er der mange aktiviteter at tage hul på – oprydning og rengøring samt lektier og fritidsaktiviteter – og derfor bliver madlavningen hurtigt trængt i baggrunden. Ofte bliver det hjemmelavede måltid erstattet med en fryse pizza eller en færdigret fra frysedisken i kurven. Hvis da ikke man ser sit snit til at hapse en bakke fast food eller take away fra den lokale grillbar.

Vi ved også alle, at ingen af delene er det sundeste eller billigste alternativ, men når man gerne vil have lidt tid om aftenen, står madlavningen tit for skud, når der skal frikøbes nogle timer. Med koteletter i fad har du et nemt og billigt alternativ til de dyre, færdige løsninger. Den klassiske ret er både nærende og velsmagende. Børn elsker den saftige og møre konsistens, som kendetegner koteletter af høj kvalitet, samt den lifligt duftende tomat flødesovs.

Til koteletter i fad skal du blot bruge olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde 9 %, hvedemel, salt og peber. Find den fulde opskrift på dk-kogebogen.dk

More articles