Lækker banankage er perfekt at tage med på arbejdet

15 January 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Det er rigtig hyggeligt for jer, hvis I har en ordning på dit arbejde, hvor I skiftes til at tage kage med. Det kan virkelig være med til at gøre, at I får nogle hyggelige stunder på arbejdet, hvor I kan sidde og tale sammen – uden at I behøver at tale om arbejde. ‘

Men når det bliver din tur til at tage kage med, kan det også blive lidt svært for dig at finde ud af, hvilke former for kage som du skal tage med. Det kan være, at de andre har taget nogle rigtig flotte former for kage med – og at det bare ikke lige er dig, at lave en stor og voluminøs kage. 

I det tilfælde er det en god ide, at du går med en mere simpel form for kage. Det kan for eksempel være en banankage. Den tager ikke særlig lang tid at lave, men den smager godt, og det er en kage, som stort set alle kan lide. Derudover er det en god mulighed for dig for at få brugt de bananer, der ligger og ser lidt triste ud i frugtskålen. 

Hvis du ikke er en ørn til at lave mad, kan du også glæde dig over, at en banankage er virkelig nem for dig at lave. Du kan finde opskriften på en side som dk-kogebogen.dk. Der har de en række lækre opskrifter, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den, du vil følge. 

De har for eksempel en god opskrift på banankage med chokoladestykker i. Det er med til at gøre kagen lige den ekstra tand lækker, så dine kolleger vil nyde den endnu mere. Er du ikke til chokolade, har du dog mulighed for at variere banankagen på en lang række andre måder. Det kan for eksempel være ved, at du kommer nødder i eller kommer glasur ovenpå. 

More articles