Lad uddannede parkeringsvagter bevogte dine parkeringspladser

15 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ikke længere gider trækkes med uvedkommende eller hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser, bør du overveje at løse problemet ved hjælp af parkeringskontrol. Og til det formål får du brug for dygtige og professionelle parkeringsvagter.

Hvor finder jeg de bedste parkeringsvagter?

Hos UnoPark kan du få tilbudt en parkeringsløsning indeholdende parkeringskontrol og parkeringsopsyn udført af veluddannede og erfarne parkeringsvagter. En parkeringsvagt som har den rette uddannelse og licens vil dermed have lovhjemmel og beføjelse til at udstede parkeringsbødeforlæg.

Der ud over vil du med professionelle parkeringsvagter have fordel af uddannet personale, som er trænet til at undgå og håndtere konflikter. Og med parkeringsvagter tilknyttet et parkeringsselskab så som UnoPark vil du ikke skulle bekymre dig om inddrivelse af skyldige beløb. Denne del af arbejdet klarer UnoPark også, ligesom UnoPark forestår den fornødne skiltning i forbindelse med indførelse af parkeringskontrol.

Bliv kunde hos UnoPark og få alle de gode fordele

Vælger du at lade UnoPark håndtere drift og administration af samt opsyn med dine parkeringspladser, får du rigtig mange fordele.

Som kunde hos UnoPark kan du regne med en på én og samme tid personlig og professionel betjening, som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer. På baggrund af en vurdering af dine parkeringspladsers størrelse og beskaffenhed vil din parkeringskonsulent fra UnoPark udfærdige en serviceaftale, som tager højde for alle tænkelige forhold.

UnoPark arbejder med fleksibel parkeringsløsninger, hvilket betyder, at du nemt vil kunne ændre din parkeringsaftale, skulle dine behov for parkeringsservice ændre sig hen ad vejen. Og som en ekstra bonus får du med det digitale administrationssystem fuld adgang til din parkeringsløsning for eksempel via pc eller den medfølgende app, som kan installeres på smartphone eller tablet.

Du kan kontakte UnoPark for et uforpligtende tilbud om parkeringsservice via firmaets hjemmeside på UnoPark.dk, hvor du finder kontaktinformationerne til både mail og telefon.

More articles