Lån penge online hos den rette låneudbyder

09 september 2018 Astrid Pedersen
Lån penge online hos den rette låneudbyder

Er du i akut pengenød – så kan løsningen sagtens bestå i et minilån, et kviklån, eller en anden type hurtigt forbrugslån, som kan optages online. Med et hurtigt lån behøver du nemlig ikke at kontakte din bank og bruge mange timer på at skulle til møder, samt flere dage på at skulle afvente bankens godkendelse, førend pengene går ind på din konto.

Hvem kan optage online lån?

Online lån er for alle. Mange låneudbydere sætter en nedre aldersgrænse på for eksempel 18 eller 20 år, og andre stiller krav om, at man ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Og så er der også udbydere, som kræver dokumentation for fast indkomst, som ikke består af kontanthjælp eller anden form for overførsels indkomst, eller forlanger validering via NemID. Det kan godt være svært at gennemskue, hvilken låneudbyder, man skal vælge. Afhængigt af din økonomiske og erhvervsmæssige situation kan der være store forskelle på, hvilken form for lån, du kan ansøge om, og hvilke renter, du kan opnå, hos de forskellige låneudbydere i Danmark. Derfor er det en god idé at benytte sig af internet portaler, som sammenligner de forskellige låneudbydere ud fra disse kriterier.

Lån penge via ekonomi.dk

Hvis du eksempelvis benytter ekonomi.dk til at sammenligne låneudbydere og låntyper med, kan du se og sammenligne banker og pengeinstitutter, som tilbyder online lån, for eksempel L’easy, KasseKreditten, Spargo Finans, Føniks Privatlån, BankNorwegian, Kronelån, Turbolån, Modus Finans, Santander, Privatlån Plus, Foxy Finans, Anna Finans og Paymark.

Ekonomi.dk er ikke den eneste hjemmeside, som kan hjælpe dig med at finde dit online forbrugslån. På prestamo.dk kan du finde lignende service – du kan bruge siden til at identificere såvel den låntype, som passer bedst til dig, som den låneudbyder, som kan tilbyde de mest fordelagtige vilkår, baseret på dine oplysninger om alder, indkomst, og øvrige situation.

Flere Nyheder