Kontant lån – så nemt er det at låne

12 October 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Har du brug for at låne penge til forbrug har du flere muligheder. Du kan vælge at gå i din traditionelle bank, ansøge en online bank eller låne i den butik du har planer om at bruge pengene. I sidste tilfælde har butikken ofte lavet en aftale med en online bank.

Du kan f.eks. tage et ikano bank lån, hvis du søger et online bank lån. Der er flere fordele ved at søge online frem for et almindeligt banklån. En af fordelene er, at det er nemmere og der stilles færre krav til dig som ansøger.

Søg flere lån på en gang

En af de helt store fordele ved at ansøge online er at du kan ansøge, når det passer dig. Du skal ikke først have en aftale med en bankrådgiver og tage fri fra skole for at sidde foran en fremmed og forklare hvorfor du har brug for at låne penge. Noget der kan være meget grænseoverskridende. Med et online lån, kan du ansøge når børnene er lagt i seng eller hvornår det nu passer dig bedst.

Bruger du en af sammenligningssiderne kan du også sende en ansøgning, som det typisk tager få minutter at udfylde og ansøge og så har du sendt en ansøgning afsted til flere banker, på en og samme tid. 

Når du efterfølgende har modtaget flere tilbud kan du sammenligne de forskellige tilbud og finde det bedste lånetilbud. Det er specielt ÅOP, rentesatsen, evt. gebyr og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Der kan være billige renter men hvis du skal betale et gebyr hver måned, kan det ende med at blive et ret så dyrt lån.

Husk at inden at du låner at sikre at du har penge nok i dit budget til at kunne betale et månedligt afdrag. Så start med at gennemgå dine udgifter og indtægter.

More articles