Kom i god tid til din tandlæge

04 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er ikke noget mere irriterende, end når man er forsinket til en aftale, og det kan være fordi, man er kommet for sent op en morgen, fordi man sov over sig, men det kan også være fordi, at tiden er løbet fra en, så man glemmer en aftale, man skal til.

De fleste kan nok medgive, at det ikke er det mest interessante at skulle til tandlæge, også selvom man har en god tandlæge som https://www.milletand.dk/ , hvor der kan være tid til at hyggesnakke, og man føler sig i trygge hænder og får en god behandling hver gang.

Mange vil egentlig gerne have det overstået og håber ikke, at det gør alt for ondt på hverken pengepungen eller i munden.

Derfor kan man måske godt lidt sende den aftale lidt ud i bevidstheden, så den ikke står helt klart i hukommelsen, når tiden nærmer sig.

tandlæge

Få overholdt din tid hos tandlægen

Om man så skal møde tidligt om morgenen, midt på arbejdsdagen eller sidst på dagen, så skal man overholde den aftale, og man gør sig selv og tandlægen en tjeneste ved at være der i god tid.

Det vil ikke sige, at man skal komme timer i forvejen, men det er jo rarest for en selv, at man ikke skal stresse ud af døren og kun lige når at lande, før man skal en tur i tandlægestolen: Man vil jo helst falde til ro først i venteværelset og slappe lidt af, inden tiden kommer til behandlingen.

Desuden kan man melde sin ankomst til sekretæren, så tandlægen ved, at man er kommet.

Man kan måske endda være så heldig, at man kan komme til før tid, fordi der er en aflysning, eller den anden behandling er hurtigere overstået end ventet.

Det kommer alle parter til gavn i sidste ende, at man er der i ordentlig tid. 

More articles