Køb aldrig brugt sexlegetøj!

Mange ting kan man købe brugt og få gavnlige fordele med sig.

Man sparer ofte penge ved at købe brugt, da sælger godt ved, at der skal afskrives lidt værdi på det gældende produkt, når det er blevet brugt over en given periode.

Desuden skåner man miljøet ved ikke at købe nyt, da menneskers evige konsumerisme er med til at holde gang i den kæde, hvor man påvirker miljøet i en negativ retning ved at trække på dens ressourcer.

Omvendt så holder man også tandhjulene kørende rent økonomisk ved at bruge penge, som så sørger for opretholdelse og etablering af arbejdspladser i samfundet og samtidig giver økonomiske opsving.

Og så er der simpelthen bare nogle varer, som man ikke skal købe brugt, og det gælder blandt andet sexlegetøj.

Du tænker måske, at der står ved produktet, at det ikke er blevet brugt så meget, så det ikke er gået i stykker, så du kan sagtens overtage det uden problemer.

Her skal du så huske, at – afhængigt af sexlegetøjets benyttelse – selv den mindste rift i sexlegetøjet kan få konsekvenser for dig, hvis det skal indsættes eller bruges på områder af din krop, der er i intime indgange.

Uheldigvis kan du komme til at påføre skader på dig selv, og måske opdager du det ikke engang. Så går der infektion i dig, du pådrager dig måske en sygdom, og så skal du i behandling, og hvem ved, hvor lang tid det tager – og hvilke konsekvenser det kan have for dig?

Endvidere kan du risikere, at du udover et brugt sexlegetøj også får købt dig en sygdom.

Den tidligere bruger kan måske utilsigtet have efterladt noget udflåd eller anden på legetøjet med en sygdom i sig, som de selv var resistente overfor, men som du ikke er.

Derfor kan det ikke understreges groft nok, at den slags altid skal købes fra ny.