Kan du selv male, eller skal du have hjælp?

12 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Hvis du bare har en enkelt væg, der skal males, kan du sikkert godt klare arbejdet selv. Men hvis det er hele dit hjem, der skal have en omgang, kan du så også – eller får du så brug for hjælp?

Står du overfor et større malerprojekt i dit hjem, og har du overvejet, om du kan klare det selv af den simple grund, at du ikke har lyst til at bruge penge på en maler? Det kan du sikkert godt, men det tager lang tid, og resultatet bliver næppe helt så professionelt, som hvis du fik hjælp af en professionel fagmand.

Når det er sagt, kan du selvfølgelig være heldig at få hjælp af venner og bekendte, og måske er der en af dem, der har forstand på maling og malerarbejde. Så er du et godt stykke på vej mod et flot resultat. Du kommer dog ikke udenom, at der skal købes pensler, ruller og spande, og jo flere der skal hjælpe med arbejdet, desto flere materialer skal du have – og det er ikke helt billigt.

Overvej professionel hjælp

Er du der, hvor du alligevel skal handle udstyr til flere forskellige mennesker, så er det ved at være på tide at overveje, om det ikke bedre kan betale sig at investere i et malerfirma. De har udstyret allerede, og du skal ikke betale for at købe redskaber og værktøj, du alligevel ikke har brug for efterfølgende.

Prisen er naturligvis lidt højere, men ikke bare slipper du selv for al bøvlet, du slipper også for at bede om hjælp hos vennerne, der helt sikkert også forventer pizza, øl og vin i sidste ende. Og med fastfood og malerudstyr lagt sammen er det lige før, du har brugt lige så mange penge, som det koster at få hjælp – fx fra en maler i Rødovre.

More articles