Invisalign – tandretning for voksne

31 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Dine tænder flytter sig hele livet igennem. Det er derfor at du sikkert har oplevet at dit før så flotte og regelmæssige tandsæt med tiden er gået hen og blevet noget skævt. Men det betyder til gengæld også at det sagtens kan lade sig gøre at rette tænderne ind på plads igen. Og i 2021 sker det ved hjælp af tynde, transparente tandskinner, som er fremstillet særligt til din mund.

Dette system kaldes Invisalign, og er langt mere komfortabelt og diskret end fordums tiders fast minterede tandbøjler af metal. Derfor kaldes Invisalign også for den usynlige tandbøjle. Og du kan faktisk opnå mindst lige så flotte resultater med Invisalign som du kan med konventionel tandretning.

Hvor kan jeg få tandretning med Invisalign i København?

Hvis du er bosiddende i København eller omegn og leder efter en tandlæge som kan hjælpe dig med usynlig tandretning kan du med fordel vælge You Smile I Smile.

You Smile I Smile er en tandlæge klinik med fysisk beliggenhed centralt i Valby. Hos You Smile I Smile tilbydes tandretning med Invisalign, udført af dygtige og erfarne tandlæger med stor ekspertise inden for dette område. Uanset om du døjer med et skævt bid, overbid, underbid, stort mellemrum mellem fortænderne i overmunden eller blot tænder som har rykket sig hen over årene kan You Smile I Smile med garanti hjælpe dig med at få et smukt og regelmæssigt smil.

You Smile I Smile anvender udelukkende Invisalign i forbindelse med tandretning forløb, og har således mange års erfaring med netop denne metode. Når du vælger You Smile I Smile som din Invisalign tandlæge i København er du således garanteret en professionel behandling og et smukt og holdbart resultat af din tandretning.

Du kan altid få en gratis konsultation inklusive forundersøgelse hos You Smile I Smile – læs mere, og book tid online, via hjemmesiden yousmileismile.dk

More articles