Idéer til firmagaven

10 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er ved at være den sæson, hvor man giver gaver, og for mange arbejdsgivere betyder det, at det er tid til at tænke over, hvad du kan gøre for at vise din påskønnelse af dine medarbejdere.

En fin gestus på denne tid af året kan være en personlig tak, som man glemmer i hverdagen – men det kan også være en julegave fra firmaet, som kan tage med hjem og nydes med familien. Det kan dog være svært at finde den perfekte ting og vi har derfor nogle idéer til, hvad du kan give dine medarbejdere i julegave.

 

image

 

Gaven der kan spises

Hvis du har svært ved at finde på den perfekte julegave til dine medarbejdere, så er det altid en god idé at give en gave, der kan spises eller drikkes. Du kan f.eks. give et par gode flasker vin eller øl afhængig af, hvad de foretrækker. Du kan også give en gavekurv fyldt med lækre sager såsom chokolade og karameller. I denne forbindelse kan du også vælge et give et gavekort til en middag for to, som dine medarbejdere kan bruge efter eget ønske. Mulighederne er mange og der er ingen tvivl om, at denne gave vil være et hit.

Gaven der afspejler firmaet

Du kan også vælge at give dine medarbejdere en julegave, der afspejler firmaet – eller som har jeres firmalogo på. Det kan f.eks. være en firma kalender, som de kan bruge enten hjemme eller på arbejdet eller det kan være nogle redskaber til skrivebordet. Mulighederne er mange og det kan være en god idé at give en gave med firmanavn eller logo på, da de næppe glemmer, hvem den er fra.

Gaven som alle kan bruge

Det er de senere år blevet populært at lave en aftale med nogle virksomheder, hvor dine medarbejdere selv kan logge ind på en hjemmeside og vælge deres julegave. Det er et sikkert hit, da dine medarbejdere altså selv vælger gaven, og du slipper for at beslutte, hvad de skal have.

Flere Nyheder