Hvornår laves der grenknusning?

31 August 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis ikke du har et skovareal, du skal pleje og vedligeholde, så har du måske ikke hørt om grenknusning før. Heldigvis kan du komme mere på sporet her. For hvad er det helt præcist, grenknusning er? Og hvornår hyrer man hjælp til det? Det skal vi prøve at se nærmere på. 

Grenknusning – hvad er det? 

Når der laves grenknusning, har man en grenknuser, som kan knuse meget af det, som er over jordens overflade. Det kan være, der er uønsket bevoksning et sted, og man derfor ønsker at fjerner det. Det kunne være f.eks. vær et krat, diverse grene m.m.

Det smarte ved grenknusning er, at grenknuseren kan rydde alt det affald, der måtte være, helt ned til jordens overflade. 

Grenknusning – hvornår laves det? 

Grenknusning er en meget populær metode, hvis man har et område, som er vokset til, men hvor man vil bruge jorden. Det kunne være, at man vil plante nye ting, gøre plads til en byggegrund eller måske skal en skovsti, der er vokset for meget til, genskabes på ny. Som du nok også kan fornemme nu, så kan grenknusning også sagtens bruge andre steder end i skovarealer – men det er selvfølgelig her det oftest bruges, da der ofte er tættere bevoksning her. 

Især i skovarealer er en grenknuser utrolig effektiv, da den kan køre gennem områder, hvor der vokser buske og mindre træer tæt på hinanden. Man slipper derfor også for meget manuelt arbejde, da en maskine kan hjælpe en hurtigere og mere effektivt i mål.

Få hjælp til grenknusning i Rebild

Der er god hjælp at hente til effektiv grenknusning i Rebild, hvis man har et areal, der skal ryddes her. Derfor er det også bare med at undersøge flere at de lokale firmaer i Rebild, som kan løse opgaven for en. Der findes helt sikkert et par stykker, som kan hjælpe. 

More articles