Hvorfor du bør få slebet dine gulve

17 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Gulvet i dit hjem er udsat for utrolig meget slid, så det er derfor vigtigt, at du får det slebet regelmæssigt. Selv når du f.eks. bruger tæpper eller måtter, er de ikke nok til at beskytte dine gulve mod spild eller skrammer. Den bedste måde at vedligeholde dine gulve på, er ved at slibe dem ned med et par års mellemrum. I dette indlæg vil vi give dig nogle gode råd til, hvorfor du skal have slebet dine gulve og hvordan du finder et firma, der kan klare jobbet for dig.

 

 

 

 

1. Fordele ved at få dine gulve slebet

Der er mange fordele ved at få dine gulve slebet. Det gør dine gulve lettere at rengøre, det kan forebygge skrammer og andre skader og øge deres modstandsdygtighed over for andet slid. Det kan være, du har børn der kører rundt med dukkevogne eller andet legetøj, der kan slide gulvet gevaldigt. Det kan også være, du har fået pletter på gulvet efter fester, som en god omgang afslibning faktisk godt kan tage. Disse fordele gør det investeringen værd.

 

2. Hvor ofte skal du slibe dine gulve?

De fleste vil anbefale, at du får dine gulve slebet hvert 3-4 år. Dette vil være med til at forny dem og give dig mere tid til at nyde deres fordele uden at bekymre dig om negative konsekvenser, der kan forkorte deres levetid. Hvert gulvmateriale er dog forskelligt, så prøv at finde ud af, om dine gulve skal slibes eller ej. Der er naturligvis gulve, der ikke kan slibes. Men forhør dig ved din gulvlægger, om hvad du kan gøre ved netop dit gulv.

 

3. Indhent flere tilbud

Der er mange gulvfirmaer derude, så det er bedst for dig, at du får lidt forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. Du kan ringe til 2-3 forskellige gulvfirmaer og høre, hvad de kan tilbyde i forhold til pris og service. Så er du bedre stillet, fordi du får et gulvfirma, der kan løfte opgaven for dig til perfektion. Du kan søge på gulvfirmaer i dit område, som for eksempel ved at søge efter “gulvafslibning på Amager“. 

 

 

More articles