Hvor længe skal man stå og vente ved den her dør?

19 May 2022 Anders Lundtang Hansen

Hvis man er sådan en person, der er ude at samle ind, så er det jo begrænset, hvor længe man gider og kan stå og vente ved en hoveddør for at finde ud af, om der er nogle, der er hjemme, om man så både banker og ringer på.

For man skal jo udnytte tiden ordentligt, så man når nok rundt, men man skal også give folk en chance, så de kan nå at komme ud, for ellers misser man jo de midler, som man er kommet efter at indkassere.

Men det er lidt noget andet, hvis man nu tropper op for at besøge en ven eller nabo lettere uanmeldt, og man så både banker og ringer på – hvor længe skal man så blive stående?

Det virker jo for meget af det gode, hvis man mere eller mindre slår lejr på stedet og venter på, at beboerne kommer hjem til.

døre

Der er en udløbsgrænse for, hvor længe man kan blive ved den dør

Måske bankede man bare ikke hårdt nok på, eller også er ringeklokken død, så man lige kan forsøge igen.

Det kommer jo også lidt an på vejret, om man gider eller kan holde ud at blive stående og vente.

Det er i hvert fald dårlig stil at begynde at kigge ind af vinduerne, og det hjælper som regel heller ikke at råbe ind ad brevsprækken eller lignende.

Hvis man har stået der i flere minutter, så kan man godt tage hjem.

Der er her ikke andet for, end at man prøver igen senere, eller man ringer til vedkommende for at høre, hvor de er hjemme, så man kan kigge forbi.

Det kan virke lidt som et tidsspilde, men i det mindste kom man lidt ud, og man fik da en anelse motion, og det er der aldrig nogle, der ikke har godt af.

More articles