Hvor kan jeg finde et misbrugscenter i Århus?

07 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er der en alkoholiker tæt på dig – for eksempel som kæreste eller ægtefælle? Så har du sikkert oplevet at føle dig magtesløs over for misbruget og afhængigheden. Mange forhold går i stykker på grund af et alkoholmisbrug, og mange familier går i opløsning på den værst tænkelige måde når den ene part er alkoholiker.

Du har måske mange gange overvejet at forlade din partner og dermed komme ud af det misbrugsramte forhold – og i mange tilfælde er det heller ikke den værste beslutning. Men er der børn inde i billedet bør du overveje om ikke det var værd at satse på misbrugsbehandling. Og du bør under alle omstændigheder som den ansvarlige voksne i forholdet sørge for at hjælpe den misbrugsramte forælder i behandling så godt du kan – om ikke andet, så for børnenes skyld.

Lad ikke børnene lide under et alkoholmisbrug

Det er nemlig utroligt vigtigt at såvel den misbrugsramte som børnene får den rette hjælp, uanset om I har tænkt jer at blive sammen eller ej. Det at vokse op med en alkoholiseret forælder i sit liv kan sætte meget dybe spor i et barns sind og psyke.

Børn af misbrugere har en tendens til selv at udvikle et misbrug, og til at få problemer med tilknytning til andre mennesker senere hen i livet. Du gambler altså med dine børns mentale helbred ved at lade stå til. Og derfor bør du søge hjælp til alkoholbehandling på et misbrugscenter.

Få hjælp til din alkoholiserede partner på et misbrugscenter i århus

Er du og din familie bosiddende i det midt eller østjyske kan du med fordel tage kontakt til Behandlingscenter Søby Park. På Behandlingscenter Søby Park kan din kæreste eller ægtefælle få den bedste alkoholbehandling – og du og børnene kan få sideløbende terapi i et såkaldt familie forløb. Læs mere på behandlingscentersoebypark.dk

More articles