Hvem kan du have liggende på din sovesofa?

10 June 2020 Anders Lundtang Hansen

Det kan ske nogle gange, at man må have nogle folk boende på ens sovesofa, da det er en tjeneste, man gerne vil hjælpe med for nogle personer, der er i nød.

For de færreste mennesker ønsker jo nok at have andre boende i længere tid end nødvendigt, medmindre det var en aftale fra starten, at man skulle flytte sammen på et tidspunkt.

Men hvis man netop opholder sig på sovesofaen som ens primære sted, så kan man jo heller ikke rigtig tale om, at det er en permanent beboer, man har med at gøre her.

Det er bare meget praktisk at placere vedkommende her, for så kan personen både sove der, sidde der og slappe af og måske endda arbejde lidt med bærbar computer, hvis dette skulle blive nødvendigt – helst er det jo at foretrække, hvis man har et værelse med dette møbel i, hvor personen kan opholde sig.

Og det bør også helst kun være en enkelt person, for der er sjældent meget plads til mange person på sovesofaen, medmindre der er tale om en enkelt eller får overnatninger, men begynder det at blive en uge eller mere, så er det for mange mennesker for selv de fleste.

Højest kan man tale om, at der jo er plads til en mor eller far med sit lille barn på sovesofaen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Man skal bare huske at bruge sengetøj for at holde stedet rent, når man sover på det, og man skal kende til, hvordan man omdanner møblet fra sofa til seng, så man gør det korrekt hver gang og ikke ødelægger møblet – man kan jo ikke altid komme ind og gøre det for gæsten.

Sovesofaen skal også passe til vedkommende, for hvis det er en meget korporlig person, så kan den måske ikke holde til presset.

More articles