Hvad koster en terrasse?

06 January 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Prisen på en ny terrasse kommer an på mange ting. Hvor stor skal den være? Hvilke træ vælger du at bygge i? Skal din terrasse være helt eller delvis overdækket og bygger du den selv eller får du en tømrer til det. Om du vælger den ene eller anden løsning afhænger også af mange ting.

Er du god til selv at bygge og vedligeholde. Er svaret nej bør du overveje at få en tømrer til at bygge og vælge træ der holder længe inden det skal udskiftes. Du kan blandt andet finde priser på terrasser på https://www.kun-terrasser.dk/priser.

image

Hvor skal terrassen ligge?

Mange som lige har købt et hus eller sommerhus går flux igang med at få bygget en terrasse, hvis der ikke allerede ligger en. Men i virkeligheden kan det godt betale sig at vente til man har lært huset, vinden, solen og haven bedre at kende. Gør man ikke det, risikere man at bygge terrassen et sted, hvor det blæser meget eller hvor solen forsvinder alt for tidelig.

Det kan også være at du i virkeligheden hellere ville have terrassen et helt andet sted. Dit ynglingssted i haven måske. Det sidste kan selvfølgelig løses ved at få en ekstra terrasse.

Terrasse nr. to

Det er en ting at have en terrasse nær huset og køkkenet. Det er nemt og praktisk, men det betyder ikke at man ikke, kan have en ekstra terrasse et andet sted i haven. Det kan være et sted, hvor der er ekstra stille og rolig. Hvor solen står fantastisk eller hvor ens ynglingsblomst står.

Det kan også være at du få bygget en terrasse, hvor du laver et shelter, som giver mulighed for at sove ude i de varme sommernætter og kigge på stjernerne. Uanset kan du få råd og vejledning til hvordan af din tømrer.

More articles