Huskelisten til den store flyttedag

06 January 2019 Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Når man skal flytte er der mange ting man skal huske på, det ved de alt om hos http://www.nordflyt.dk/ – der er mange ting som man slet ikke lige tænker på, og det er netop det der kan gøre en flytning så utroligt stressende.

Du skal huske at ringe til flyttefirma længe inden din planlagte flyttedag, du skal ringe til din kabel- og internetudbyder. Det samme med elektricitet og gasleverandører mindst en uge forud for dit flyt for at finde ud af, hvornår du skal lukke ned for det hele uden de store problemer. Sørg for at du forlader nok tid i din flytteplan til at samle de nødvendige ting – som ledninger, fjernbetjeninger eller kabelkasser – som udbyderne muligvis skal have tilbage.

Ring tidligt efter hjælp

Hvis venner og familie for at hjælpe dig med at pakke inden flyttefirmaet dukker op, så vær venlig og giv dem mindst en måneds varsel. Send en e-mail til dem med detaljerne om hvor I skal mødes, hvad tid, hvad man skal medbringe, så I alle er enige.

Pak før den store flyttedag

Pakker du lidt efter lidt er det langt mindre stressende end at forsøge at gøre det hele på en dag. Du kan faktisk allerede begynde et par måneder før, hvis du har ting som du ved ikke skal bruges før de er ankommet i dit nye hjem. Dette kan være alt fra tøj til bøger, du allerede har læst til mindesmærker eller billeder

Pak al din kunst og dekorative ting ned, adskillige uger før du flytter. Disse ting kan være nogle af de vanskeligste at gemme, fordi de er skrøbelige, så det er afgørende at have lidt ekstra tid til at finde ud af hvordan de bedst overlever flytning. Det rigtige flyttefirma passer naturligvis godt på dine ting, men derfor er det alligevel rart at vide, at du har gjort alt hvad du kunne selv.

More articles