Husk på: sexlegetøj er ikke alt

16 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi mener med overskriften her ikke, at du er besat af sexlegetøj i sådan en forstand, at du har en sygelig besættelse af det og ikke kan undvære det – så bør du nok søge læge.

Selv hvis du bare godt kan lide at have meget sexlegetøj, at skifte mellem en del, eksperimentere, samle på det, udskifte det og videre, så er det egentlig bare en sund måde at forholde sig til ens egen seksualitet på.

Men i vores moderne verden er det også nemt at tænke, at man bare kan nøjes med at have noget sexlegetøj liggende, om man så har prøvet sex før, eller man bare har nok i sit eget selskab.

Nogle mennesker er måske seksuelt beskedne og nervøse for at gå hele vejen, hvorfor de bedre kan lide det anonyme ved at bruge sexlegetøj fremfor, at man skal være sammen med en partner, der også har forventninger, begrænsninger og pres på en.

Specielt i disse tider, hvor kønnene opfører, de gamle familieværdier ophører, og mange mennesker vælger at være sig selv alene, og hvor børn næsten er noget, man høster, når man har lyst og bliver befrugtet via noget sæd af nogle mennesker, der har fået betaling for dette, eller man vælger at adoptere.

Tiden peger nemlig i retning af, at mange mennesker vælger at være alene og fokusere på dem selv, hvor børn og sex i almindelighed bliver et supplement – hvis man gider og har lyst.

Det er jo nemmere at hive en dildo frem midt om natten eller en sexdukke, end man skal hen at se, om nogle er vågne, blive enige, finde sammen, knalde og forlade hinanden igen, hvis man ikke allerede har en partner ved siden af – og ofte bliver aftalen og transporten mere længevarende end selve akten.

Her skal man huske på en ting som hudsult, der handler om, at intimt nærvær med en anden person af kød og blod er en menneskelig nødvendigt, som udstyr ikke kan erstatte.

 

More articles