Her er en virkelig smart teknik til en dobbelt altandør!

12 May 2022 Anders Lundtang Hansen

Det er heldigvis ikke så tit, at det sker, og det sker næsten sjældent, hvis man bor højt oppe, men det hænder desværre, at der er indbrudstyve, der vælger at kravle op på ens altan eller balkon og bryde ind den vej.

For mange familier er heldigvis gode til at sætte alarmer på hoveddøre, bagdøre, vinduer og sådan døren til skuret og garagen, men man tænker, at hvis altanen eller balkonen blot er hævet en enkelt etage, så er det nok ikke her, at der er nogle, der vil bryde ind.

Det tager jo tit med at få en stige derhen eller ligefrem klatre op, og det gør det også mere bøvlet at stikke af med tyvekoster, men når man selv tænker sådan, så slækker man også på sikkerheden, og derfor kan man opleve, at de banditter belurer en i en periode for at regne ud, hvornår man ikke er hjemme, hvor der er blinde vinkler og mere til, så man kan gøre det nemmere for en selv at bryde ind.

Dubbel altandörr

Så undgår du indbrud gennem din dobbelte altandør

Men du har måske ikke råd til en lås eller anden sikkerheds foranstaltning mere, da du har brugt de sidste sparepenge på en flot dobbelt altandør fra https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr

Men der er heldigvis noget andet smart, du kan gøre, så man kan afværge, at der er folk, der vil prøve at bryde ind.

Man kan sætte en figur derinde i lokalet på den anden side af døren, så det ligner, der er nogle hjemme, når det er mørkt.
Det kan også være en papfigur.

Det vigtigste er bare, at indbrudstyvene kommer i tvivl, så de ender med at forlade stedet uden at bryde ind.

Dette trick fungerer specielt godt, hvis man har nogle materede ruder på ens dobbelte altandør, så man netop bare kan se omridset af en person, men man ikke kan finde ud af, om det er en levende person.

More articles