Gulvafslibning Hvidovre? Få professionel hjælp fra en erfaren gulvmand

04 October 2018 Astrid Pedersen

editorial

De fleste trægulve bliver slidte med tiden. Medmindre du har lakeret dit trægulv med et tykt lag hård lak, givet det flere lag maling, eller måske dækket det med gennemsigtig epoxy, vil træværket efter nogle år begynde at udvise tegn på slid. Især trægulve, som er behandlet med olie, sæbe eller lud (som ikke forsegler træværket på samme måde som lak eller maling) bliver hurtigt trætte og gamle at se på som følge af dagligt slid. Og hvis du har været lidt forsømmelig med pleje og vedligeholdelse af dit trægulv, forstærkes denne proces.

Træværket bliver tørt og porøst i overfladen, og dermed mere sårbart over for nedtrådt støv, spildte væsker, og solens blegende og famlende UV lys. Dit gulv vil fremstå uensartet i overfladen, som samtidig vil føles mere ru, end da gulvet lige var blevet lagt.

En professionel gulvafslibning kan redde dit gulv

Hvis du ønsker at få livet og gløden tilbage i dit trægulv, kan du med fordel vælge en professionel gulvafslibning. En dygtig gulvmand kan på ganske få timer forvandle dit gamle og slidte trægulv til et helt jomfrueligt og lækkert gulv. Og med den rette efterbehandling kan du have glæde af dit nyslebne gulv i mange år.

Læs mere om gulvafslibning og de forskellige former for efterbehandling af trægulv på Gulvkanonen.dk

More articles