Gør hundekurven til det sted, hvor hunden kan lide at være

31 March 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er jo ikke for sjov, at du har købt sådan en hundeseng i form af en hundekurv til din hund: du vil jo gerne have, at hunden bruger den.

Derfor har du sørget for at undersøge, hvilken hundekurv der kunne være den rette til din firbenede ven, om det så var for at købe en ny til hunden, eller du ville anskaffe dig hundekurven, inden du fik hunden.

Du gik måske efter noget dyrt materiale og nogle relativt luksusting til den hundekurv, når man tænker på, at den er til en hund, men din hund skal trods alt have et godt liv.

Dog opdager du så, at hunden tit vælger at sove et helt andet sted i huset og måske på et underlag, der på ingen måde kan være rart at ligge på, og det flugter heller ikke med dine planer med at opdrætte denne hund – og så er det jo også spild af penge, hvis hunden ikke gider benytte kurven.

Få hunden til at kunne lide sin hundekurv

Du skal jo også lidt vende det rundt og se som, at nogle andre vælger ikke bare seng til dig, men de stiller den også, hvor du skal sove, og du kan ikke brokke dig.

Derfor er det med at aflæse hunden og se, hvor den foretrækker at sove og måske indgå et kompromis her, så det ikke er hunden, der helt bestemmer og tror, den er alfahan i flokken.

Måske vil hunden helst ligge et sted, hvor den kan se, hvor folk er, eller den vil helst ligge et sted, hvor der ikke larmer for meget.

Så skal du sørge for, at kurven kun bliver brugt af denne hund, hvis I har flere hunde under samme tag, så kurven dufter af hunden selv.

Det er også smart at smide godbidder i kurven, så den lægger sig der, og så skal man rose hunden for at bruge kurven, så den ved, at den gør noget godt ved at bruge den.

More articles