Giv dit hjem karakter med dansk møbelklassiker

03 July 2019 Mette Nielsen

editorial

Vil du omdanne dit hjem fra ordinær til noget ganske særligt, så kan du med få virkemidler komme helt i mål. Det kræver, at du kigger på dit hjem med nye øjne, at du gennemtænker dit udtryk og investerer i et par gode designklassikere. 

Et smukt og personligt hjem kan være mange ting. Det kan være stilrent, det kan være urbant, det kan være fyldt med nye møbler eller med gamle. Ja, faktisk kan du indrette dig med stort set alt og stadig bo herligt og skønt, så længe du indretter dig med kærlighed til dit interiør. Har du øje for at sætte farver, former og mønstre sammen, så kommer du langt. 

Du kan altså gå mange veje, hvis du drømmer om at skabe en ny stil i din bolig. Men vil du være sikker på at ramme noget, som tiltaler de fleste, noget der aldrig går af mode og altid ser godt ud, så skal du købe godt design. De danske møbelklassikere går aldrig af mode.

Gå efter de danske klassikere
Når du går på jagt efter flot og enestående design, er det oplagt at vælge noget fra en dansker. Vi er kendt for vores stærke designtradition her i Danmark, og med den i tankerne bør det oplagte valg til et nyt møbel være dansk. Det holder år efter år.

Men hvad skal du vælge?

Hvis du er i tvivl, så kig forbi en af de butikker, som har mange klassiske møbler i deres sortiment. Hos eksempelvis designklassikershop.dk finder du alt lige fra Hans Bølling til Nanna Ditzel, hvis design passer perfekt ind i tidens trends lige nu.

Nanna Ditzel er en dansk designer, der i 1960’erne designede en række enestående møbler, som har fået en opblomstring over de senere år. Hun har et smukt formsprog og en karismatisk tilgang til brug af farver og materialer, der står godt til den stil, mange bor med i dag.  

More articles