Genvind dit strålende smil med Invisalign

27 december 2020 Astrid Pedersen
Genvind dit strålende smil med Invisalign

Er du led og ked af ikke at turde smile på grund af dine skæve tænder? Så kan du med fordel overveje et tandretning forløb. Det kan nemlig sagtens lade sig gør at få rettet tænder selv om du er midt i livet. Og der er mange gode grunde til at få sat det skæve tandsæt på plads.

Hvorfor få rettet tænder som voksen?

Måske synes du at det virker fjollet at skulle rende rundt med en tandbøjle som voksen. Det er jo blot et spørgsmål om forfængelighed, og du kan sikkert godt leve med et sæt skæve bisser. Men her skal du tænke på at der er flere ulemper ved et uregelmæssigt tandsæt.

Den skæve tandstilling, som absolut ikke bliver bedre med alderen, kan føre til et skævt bid. Og så har du balladen med kæbespændinger og der af følgende hovedpine, for slet ikke at nævne de skader på dine tænder som kan opstå når du bider skævt sammen.

Hvordan foregår en tandretning anno 2021?

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder den dag i dag behøver det ikke at foregå ved hjælp af de ubehagelige og uskønne fast monterede metal bøjler som du måske husker fra din barndom. Faste tandbøjler anvendes stadig, dog mest til tandretning på børn, og udelukkende af den grund at børn vil have en tendens til at miste udtagelige tandskinner.

Voksne kan bedre administrere den slags og er derfor velegnede kandidater til tandretning med Invisalign. Invisalign er et system bestående af lette, transparente plastik skinner, som er til at tage ud når du eksempelvis skal spise eller børste tænder. På den måde undgås madrester i bøjlen – og da Invisalign skinner er stort set usynlige vil ingen kunne gætte at du er midt i et tandretning forløb.

Du kan få en tid til en forundersøgelse hos You Smile I Smile via yousmileismile.dk

Flere Nyheder