Fyr sikkert med træpiller

16 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit hus forsynet med et pillefyr af nyere dato? Så har du faktisk mulighed for at fyre på både billig og klima venlig vis. Fyring med træpiller hører nemlig ikke blot til de mest prisvenlige fyringsmetoder i private boliger. Er dit pillefyr moderne og effektivt, og fyrer du med træpiller i ren kvalitet, er du faktisk tæt på at være CO2 neutral.

Bestil kvalitets træpiller i Sønderjylland

Hvis du er bosat i den sydlige del af Jylland, i eller i nærheden af Esbjerg, Sønderborg, Ribe, Kolding, Vojens eller Vejen kan du med fordel bestille dine træpiller hos MRpiller. MRpiller er leverandør af træpiller i top kvalitet og har igennem mange år forsynet syd og sønderjyder med billige træpiller i top kvalitet.

Når du bestiller træpiller hos MRpiller er du garanteret piller i prima standard. MRpiller træpiller er fremstillet af rent træ fra sorterne bøg, gran og fyr, og gennemgår løbende kvalitets tjek. Pillerne, som leveres i størrelserne seks millimeter og otte millimeter er komprimeret med den højeste brændværdi for øje.

Samtidig er der nærmest intet spild på træpillerne og minimal produktion af slagger, aske og sod ved afbrænding. Det betyder at dit pillefyr holder længere uden konstant at skulle renses, repareres og på anden vis vedligeholdes. Og du får mest muligt varme for dine penge når du køber træpiller hos MRpiller.

Træpiller til levering eller afhentning

Du bestemmer selv om du ønsker at få dine træpiller leveret til døren, eller om du selv vil hente dem i din egen bil. Hvis du vælger selv at afhente dine træpiller kan du spare penge på leveringen. En af de store fordele ved at fyre med træpiller er at det er 100% forsvarligt og sikkert selv at hente – og opbevare – sit brændsel.

Du kan læse mere, og bestille dine træpiller til afhentning eller levering til døren, på MRpiller.dk

More articles