Flere numre at fange den samme tømrer på

04 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

“Numre” er her ikke unoder eller ballade, for sådan en tømrer gad man ikke at have, og sådan et firma ville da nok ikke eksistere særligt længe, hvis man lavede den slags, om man var et større eller mindre tømrerfirma.

Numre er her telefonnumre, hvor man kan have en tømrer i Skagen for eksempel, som det er muligt at tilkalde via forskellige telefonnumre.

Det er da klart, at vedkommende kun kan snakke i den samme telefon på én gang, men det kan jo for eksempel tænkes, at der er flere arbejdstelefoner i firmaet, som man kan fange den enkelte medarbejder på, så man ikke skal viderestilles først.

Det tager jo tid, og så kan man gå direkte til kilden, så det kun bliver en nødløsning, at man skal ringe til en anden eller hovedkontoret for at få fat i den givne medarbejder, man søger.

tømrer

Så er der større chance for at fange den tømrer

Måske er det ikke decideret telefonnumre til bestemte medarbejdere, men det er nogle bestemte arbejdstelefoner, som der er tildelt mellem medarbejderne, så man både kan få fat på hinanden, men også så de nuværende og kommende kunder kan få fat i de enkelte tømrere, som der er tilknyttet firmaet.

En enkelt telefon kan måske være den, som der er ude at blive brugt på en opgave, mens den anden er mere fast og befinder sig det samme sted ligesom en fastnettelefon, så det er med at tage den, hvis man er tættest på den som medarbejder.

Det kan være lidt voldsomt at have flere telefonnumre, hvis man blot er en enkelt tømrer, men det kan jo være, at man har telefoner forskellige steder, så der skal være lige stor chance for at få fat i en, så man ikke ender med at ringe forgæves på det ene nummer.

More articles