Flaskegas – et naturligt og miljøvenligt biprodukt

31 January 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Flaskegas, F-gas eller flydende gas er nogle af de navne, som bruges i dag. Kært barn har mange navne. Flaskegas er et naturligt biprodukt, der udvindes, når der laves råolie. Det er en fleksibel, miljøvenlig energikilde der ved brug kun udskiller vand og C02.

Det gør det til en af de mest miljøvenlige energikilder, da hverken jord eller luft bliver forurenet, til fordel for både private og professionel kunder. Det er samtidig en yderst prisstabil energikilde. 

Gasflasker til erhverv er yderst praktiske, da de både er flexible i størrelser men også mobile. Gasflaskerne kommer i mange forskellige størrelser. Fra 2 kg., hvilke blandt andet er ideelle, hvis du f.eks. skal op på et tag og gå rundt med flasken en hel dag.

Omvendt skal flasken står i et køkken er det ikke optimalt, hvis den skal skiftes i tide og utide og må derfor gerne være i en stor størrelse.

De mange fordele og muligheder

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor kommune, kan du med fordel skifte til flaskegas. De mange anvendelsesmuligheder, kan du få en rådgiver ud og fortælle om.

Det kan jo være at der er mange områder du ikke selv har været opmærksom på, at du med fordel har kunne bruge flaskegas.

Nogle af de steder du med fordel kan benytte dig af flaskegas er i køkkenet, til opvarmning af bygninger, når der skal ordnes udendørsarealer. Det gælder også f.eks. græsslåmaskiner der kan køre på små flasker med gas. 

Det er vigtigt at du som virksomhed opfylder de forskellige lovkrav. Dem kan din rådgiver og han kan råde og vejlede, så du er sikker på at de er opfyldt. Det er også muligt at tegne en serviceaftale, så du får en erfaren medarbejder ud som sikre, at flaskerne er overholder de forskellige sikkerhedsforanstaltninger og lovkrav.

More articles